ELKE DAG EEN NIEUWE SMAAKSENSATIE

Ontdek 24 verschillende smaken kwaliteitskoffie of thee!

48 KOPJES

Elke dag kun je minimaal 2 kopjes heerlijke filterkoffie of hele mooie kwaliteitsthee maken.

TOP KWALITEIT

Een mooie selectie van alleen de beste kwaliteit koffiebonen en theeblaadjes uit de wereld.

DIVERSE SMAKEN

Ontdek 24 nieuwe smaken van verschillende koffiebranders of theesommeliers in één box.

PURE KWALITEIT

Ontdek elke dag een nieuwe smaak

Net als bij wijn kun je in koffie en thee ook heel veel verschillende smaken ontdekken. Die smaken worden onder andere beïnvloed door de herkomst, het klimaat en grondsoort, maar ook het verwerkingsproces speelt een grote rol in de smaak en kwaliteit van koffie en thee.  Met deze box vol smaaksenaties kun je 24 dagen lang elke dag genieten van de lekkerste single origin koffiebonen of top kwaliteit theeblaadjes van over de hele wereld samengesteld door de beste koffiebranders en theesommeliers van Nederland.

☕️ LIMITED EDITION 🍵

Omdat alle pakketten vers verpakt worden kunnen we maar een beperkt aantal pakketten leveren, dus zorg dat je optijd bestelt. Je kunt de adventskalender nog tot 16-nov bestellen. Daarna gaan we alle theeblaadjes en koffiebonen verpakken zodat jij voor 1-dec je pakket vol smaken in de brievenbus ontvangt.

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Thee advendskalender

Voor de theefijnproever

Deze box is voor de echte theeliefhebber, een pure levensgenieter die alleen gaat voor de beste kwaliteit. De theeblaadjes zijn handgeplukt, komen van over de hele wereld en zijn zorgvuldig geselecteerd door de beste theesommeliers van Nederland. In elk blikje zit genoeg verse thee van hoge kwaliteit voor twee kopjes heerlijke thee en deze kunnen ook vaak nog een keer worden opgeschonken, dat is dus dubbel genieten. Verwen jezelf of goede vriend dit jaar met deze speciale thee selectie.

DE KOFFIEBRANDERS EN THEESOMMELIERS

Wie de koffiebranders en theesommeliers in de adventskalender 2022 zullen zijn houden we nog even geheim.

Koffie advendskalender

Voor de koffieliefhebber

Deze box is voor de echte fijnproever die de pure en fruitige smaken van een goede filterkoffie wel weet te waarderen. De arabica bonen komen van over de hele wereld, elk van een single origin. Ze zijn met oog voor kwaliteit geselecteerd en gebrand door verschillende koffiebranders. In elk blikje zitten vers gebrande hele koffiebonen perfect gebrand voor twee heerlijke kopjes filterkoffie. Verwen jezelf of de koffiegek van de familie dit jaar met deze mooie selectie specialty coffee.

🎁 inclusief online adventskalender 🎁

Naast de box vol smaken die je thuis gestuurd krijgt hebben we ook een speciale online adventskalender gemaakt waar elke dag een nieuw vakje opent. Hier vind je bij elk blikje leuke informatie over de origine plantages, koffiebranders en theesommeliers die er voor hebben gezorgd dat wij deze 24 dagen lang kunnen genieten van een nieuwe smaaksensatie!

Thee advent 2022

Thee adventskalender

Voor 1-dec in je brievenbus.

48+ kopjes mooie kwaliteitsthee.

De beste kwaliteit theeblaadjes.

24 diverse smaken en sommeliers.

koffie advent 2022

Koffie advendskalender

Voor 1-dec in je brievenbus.

48 kopjes heerlijke filterkoffie.

De beste specialty coffee bonen.

24 diverse smaken en branders.

RELATIEGESCHENK

Relatiegeschenk koffie of thee adventskalender

Voor 1-dec in de brievenbus.

Kies voor 24 dagen de lekkerste filterkoffie of mooie kwaliteitsthee.

De beste kwaliteit theeblaadjes of specialty coffee bonen zorgvuldig geselecteerd door verschillende koffiebranders en theesommeliers.

VEEL GESTELDE VRAGEN 

Hoe wordt de adventskalender verzonden?

De adventskalenders zijn verpakt in een zwarte verzenddoos en worden verstuurd als brievenbuspakket met PostNL. Je hoeft dus niet thuis te zijn om het pakket in ontvangst te nemen. De prijzen zijn inclusief verzenden binnen Nederland. Woon je in het buitenland, stuur ons dan even een mailtje.

Kan ik het pakket terugsturen of ruilen?

Omdat alle pakketten verse koffiebonen en theeblaadjes bevatten kan een pakket helaas niet worden teruggestuurd of geruild. Als je niet te vreden bent over de kwaliteit dan mag je natuurlijk altijd contact opnemen via hello@debaristaclub.nl.

Waarom is er een prijsverschil?

Om kwaliteitsthee en koffie te produceren is veel kennis nodig, de juiste weersomstandigheden en veel (hand)arbeid. Goede vakkennis is niet alleen vereist bij het plukken van de theeblaadjes en koffiebessen maar ook bij het verbouwen en verwerken tot het uiteindelijke product. Dit proces is bij thee arbeidsintensiever en daarom dus iets kostbaarder.

Voor hoeveel personen is de adventskalender?

De hoeveelheid in de blikjes is genoeg voor 2 kopjes filterkoffie of thee. De thee zou je zelfs nog een extra keer kunnen opgieten. Je kunt dus met twee personen genieten van alle smaak sensaties, wel zo gezellig!

Hoe moet ik de koffie of thee klaarmaken?

In het pakket zit een kaartje met een zet instructie voor het lekkerste kopje filterkoffie of thee. Voor de filterkoffie heb je natuurlijk wel een koffiezetter nodig, zoals bijvoorbeeld een V60, Aeropress of French press (en een koffiemolen – zie FAQ ‘Is de koffie gemalen?’). Voor de thee heb je in principe niks bijzonders nodig, je kunt de thee namelijk gewoon los opgieten of een eigen theefilter gebruiken.

Is de koffie gemalen?

We sturen hele bonen, omdat de geuren en smaken dan beter bewaard blijven. Voor filterkoffie moet je de koffie medium fijn/grof malen, vergelijkbaar met de grofheid van rietsuiker. Heb je thuis geen koffiemolen dan kun je de bonen ook malen met een vijzel of een hamer.

Kan ik de koffiebonen ook gebruiken voor espresso?

De meeste koffiebonen in de adventskalender zijn speciaal licht gebrand voor de filter zetmethode, zo komen de smaken het beste tot zijn recht. Het staat je natuurlijk volledig vrij om de koffiebonen te gebruiken voor een espresso.

Ik heb een andere vraag...

Stuur ons dan gerust mailtje naar hello@debaristaclub.nl.