Met liefde voor koffie. 

Of het nu gaat om een dubbele espresso, een cappuccino met haver/amandel/koemelk of een americano, jij draait er je hand niet voor om. Als Barista bij Fifth weet jij alles van koffie en ben jij een ster in het maken van latte art. Op een creatieve manier presenteer jij de lekkerste koffies. Jij bent niet op je mondje gevallen en weet met jou spontane voorkomen onze gasten opnieuw en opnieuw te verrassen. Zelfs als je die ochtend om 7 uur naast je bed stond. 

Naast koffie verkopen we natuurlijk ook bijpassende zoetigheden, zoals taartjes en brownies. Weet onze gast geen keuze te maken? Dan help jij hem of haar daar graag bij. Jij weet namelijk precies welk gebak bij welke drank past! 

Dit ga je doen:
• Koffiezetten. Maar niet zomaar koffie, de eigen gebrande koffie van Sprout! 
• Jij ziet werk liggen en bent flexibel in te zetten. Hebben je collega’s bij de bar hulp nodig? Jij gaat eropaf! 
• Jij weet jouw kennis en liefde voor koffie over te brengen op zowel collega’s als gasten. 
• Jij bent het visitekaartje van onze gelegenheid en groet, ontvangt en bedient onze gasten. 
• Jij zorgt ervoor dat onze gasten kunnen genieten van heerlijke zoetigheden. Eet je ze zelf niet allemaal op? 

Dit krijg je ervoor terug: 
Eerlijk is eerlijk, een functie bij Fifth betekent hard werken. Samen zetten we alles op alles om onze gasten het beste te bieden. Maar niet alleen onze gasten, ook jij verdient het beste. Je komt dan ook te werken in een dynamische, informele omgeving waarin je veel vrijheid krijgt om de functie eigen te maken. Ook krijg je de mogelijkheid om deel te nemen aan verschillende trainingen. 

Ga jij voor Fifth? 
Is deze functie jou op het lijf geschreven en ben jij ervan overtuigd dat wij kennis moeten maken? We zien je CV en motivatiebrief graag verschijnen op bart@fifthnre.com. Kun je gisteren beginnen?