Waarom bij ons werken?
Je werkt bij één van de grootste horecawerkgevers van het land.
Met 300 horecalocaties in het hele land bieden we jou volop carriéremogelijkheden.
Vermaat heeft locaties bij bekende organisaties.
Je werkt bij een professionele organisatie waar zaken goed geregeld zijn.
Al onze horecaconcepten zijn uniek, daar kun je heel trots op zijn.
Vermaat groeit! Nóg meer (groei)mogelijkheden.

Barista Amsterdam - Fosbury & Sons
Hey Coffee lover! De allerlekkerste koffie maak jij! Als Barista ben jij het visitekaartje van de espressobar op deze nieuw te openen locatie Fosbury & Sons in Amsterdam. Jij weet op een enthousiaste en creatieve manier de mooiste koffies te presenteren.

Waarom bij ons werken?
- Je werkt bij één van de grootste horecawerkgevers van het land.
- Met 300 horecalocaties in het hele land bieden we jou volop carriéremogelijkheden.
- Vermaat heeft locaties bij bekende organisaties.
- Je werkt bij een professionele organisatie waar zaken goed geregeld zijn.
- Al onze horecaconcepten zijn uniek, daar kun je heel trots op zijn.
- Vermaat groeit! Nóg meer (groei)mogelijkheden.

Jouw pakket bij Vermaat
Dit Is Het Pakket Dat We Jouopdelocatie Fosbury & Sons In Amsterdam Te Bieden Hebben
- Jij wilt graag werken in een dynamische en hippe omgeving waar culinaire creativiteit de boventoon voert. Ontdek Vermaat.
- Vaste uren en werktijden: 38 uur per week van maandag t/m vrijdag. De werktijden liggen tussen 08.00 uur ’s ochtends en 18.00 uur ’s avonds.
- Je bent het visitekaartje van de locatie.
- Een afwisselende functie met veel ruimte voor eigen inbreng.
- Een uitdagende en stressvolle functie, waar jij als echte aanpakker goed mee om weet te gaan.
- Bij Vermaat kies je voor mogelijkheden: overstappen naar een andere functie of locatie is heel vaak mogelijk.
- Samen met jouw gedreven team zorg jij voor een onvergetelijke ervaring op deze toffe locatie.

Jouw functie

Jouwcoffee bar
Jij bent het visitekaartje van onzecoffee baren dé specialist in het bereiden en serveren van de lekkerste en mooiste koffies. Of het nu gaat om een latte macchiato of een dubbele espresso, jij draait er je hand niet voor om. Je vindt het heerlijk om de gasten te adviseren of gewoon een praatje te maken. Van ‘latte art’wordjij helemaal blij en je wilt hierin graag nog creatiever en handiger worden. Tussen het helpen en adviseren van de gasten door zorg je dat decoffee barschoon en opgeruimd is.

Jouw afwisseling
Naast koffiezetten help je mee met het openen en sluiten van de espressobar en bak je de heerlijkste taarten en cakés.. Maar dat is nog niet alles. Je helpt af en toe ook mee in het restaurant.

Jouw ideeën
En dat is nog niet alles... Wij geloven erin dat jij het verschil maakt voor onze gasten. Met jouw persoonlijke touch. Dus kom maar op met jouw ideeën. Volg de laatste trends op het gebied van koffie, thee en latte art! Misschien bedenk je wel een tijdelijke koffiespecial? Een actie om gasten aan ons te binden? Of zoek je uit met welke producten de coffee bar nog aantrekkelijker kan worden.

Jouw locatie
Fosbury & Sons is een nieuwe trendy horecalocatie van Vermaat. Het is een kantoorconcept waarbij werknemers, ondernemers en freelancers op een aangename manier samen kunnen werken en samenleven. Fosbury & Sons biedt de nodige services aan die je kennis verrijken of je geest te laten ontspannen. De horecaoutlets bestaan uit een a la carte bedieningsrestaurant en een espressobar en zijn van maandag t/m vrijdag geopend van 8.00 tot 18.00 uur.

Jouw samenstelling
- Jij bent gecertificeerd Barista of je zou dit graag willen worden. Je hebt in ieder geval wel al ervaring in het maken van mooie koffies en Latte art.
- Het zit in je DNA om iedere dag de verwachtingen van gasten te overtreffen.
- Jij bent een echte aanpakker en je draait je hand niet om voor deze uitdagende baan.
- Je bent stressbestendig en weet je vakmanschap ten alle tijden te bewaren.
- Je woont in (omgeving) Amsterdam

Jouw sollicitatie
Schrijf jezelf in via de solliciteerbutton en zorg dat je aanwezig bent op één van onze Selectiedagen. Deze organiseren wij omdat jouw uitstraling, enthousiasme en persoonlijkheid veel meer zegt dan jouw cv. Daarom leren wij elkaar goed kennen en kijken we samen welke locatie van Vermaat het beste bij jou past. Met meer dan 150 locaties in Amsterdam zijn er mogelijkheden genoeg. De werkdag na onze selectiedag, hoor jij van een van onze recruiters of je in de smaak valt.

Jouw werkgever
Wij zijn een grote horecawerkgever met meer dan 330+ locaties door het land. Onze horeca zit bijna altijd onder het dak van een ander: we verzorgen de horeca binnen verschillende bedrijven, op Schiphol, in musea, in ziekenhuizen, sportcomplexen, dierentuinen en nog veel meer. Eén ding is zeker: al onze horecaconcepten zijn uniek, maatwerk. Standaard is niets voor ons en dat biedt jou meer vrijheid en afwisseling in je werk. Jij bent onze smaakmaker. Bij Vermaat werk en groei je op JOUW manier. Sluit je aan bij een club van ruim 3.500 echte liefhebbers, mensen met passie voor de horeca, gastvrijheid en eten en drinken!

Meer info: https://www.linkedin.com/jobs/view/1541675319/?refId=72092be4-505f-49b7-a0e2-3eb64a5eb520&trk=flagship3_search_srp_jobs