We Canteen zoekt Barista's voor onze locatie Adam Smith Building in Amsterdam!

We Canteen maakt van elk bedrijfsrestaurant een plek waar mensen graag vertoeven, zelfs in hun vrije tijd. Hoe? Wij toveren de kantine om tot een trendy food court, waarbinnen wij samen met lokale ondernemers een gevarieerd en écht lekker cateringaanbod verzorgen. Bij ons draait het allemaal om gastvrijheid, service, verse lokale producten en kwaliteit. Voor onze gasten creëren wij een ware beleving door een brede selectie van lokale ondernemers, met een enorme passie en liefde voor hetgeen zij bereiden.

Helemaal Op Je Plek

We Canteen is onderdeel van D&B The Facility Group. Wie bij D&B The Facility Group komt werken, werkt voor de meest integrale facilitaire dienstverlener van Nederland. Met onze facilitaire services leveren we een unieke bijdrage aan de (werk)omgeving van opdrachtgevers: Opdrachtgevers in het topsegment van de Nederlandse kantorenmarkt.

Over We Canteen

We Canteen bedrijfscatering tovert traditionele bedrijfsrestaurants om in moderne foodcourts, waarbinnen lokale ondernemers samen een gevarieerd en aantrekkelijk cateringaanbod verzorgen. Het concept heeft de afgelopen jaren meerdere innovatieprijzen gewonnen. Ook is founder Maaike is door Misset Catering opgenomen in de top 3 meest invloedrijke personen in de Nederlandse cateringmarkt. Inmiddels verzorgt We Canteen het eten en drinken op meerdere kantoorlocaties in Nederland. We Canteen geeft eten weer een gezicht, en een verhaal… en dat proef je.

Dit Doe Jij

Verantwoordelijkheden: 

Jij zorgt voor het creëren van een onvergetelijke experience en first impression bij iedereen die een bezoek brengt. Jij maakt het verschil door het creëren van een warm en professioneel ontvangst met een oprechte glimlach en uiteraard een artistieke kop koffie. Het is jouw missie om de bar zoveel mogelijk uren vol te hebben en jij weet als geen ander jouw gasten te verleiden voor een tweede kop koffie. Tevens herken jij terugkerende gasten en onthoudt precies welke koffie zij drinken. Het zetten van die extra stap om aan verwachtingen van gasten te voldoen en waar mogelijk deze te overtreffen, maken jouw werk veelzijdig en interessant en iedere dag weer anders.

Functie-eisen

Dit Ben Jij

Ervaring in de functie van Barista is een pré;
Je bent niet bang om adviezen te geven en je maakt jouw gasten graag nieuwsgierig;
Minimaal 1 tot 2 jaar aantoonbare ervaring opgedaan in een servicegerichte functie van een (internationale) organisatie;

De Benodigde Competenties (kennis, Vaardigheden En Persoonlijke Kwaliteiten)

Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
Is bereid cursussen en trainingen te volgen.

Persoonskenmerken

Enthousiasme, Professionaliteit en Entertainment staan jou op het lijf geschreven;
Je bent op en top service-minded en zeer representatief.
Goede communicatieve vaardigheden.
Empatisch vermogen;
Een teamplayer, maar kan ook goed zelfstandig functioneren.

Bedrijfsprofiel

Dit Krijg Jij Van Ons
Een mooi salaris;
25 vakantiedagen per jaar;+ 13 ADV dagen obv een fulltime dienstverband;
Diverse trainingen , waaronder:
WE CANTEEN D&B Academy (online e-learning platform);
Aandacht voor jouw wensen;
De mogelijkheid om mee te denken over het verbeteren van onze dienstverlening. 

KOFFIE?

Als ik zojuist jouw ideale baan én jou als persoon heb omschreven, stuur mij dan jouw cv, motivatiebrief en een recente foto toe.

Geen foto en/of motivatiebrief in de buurt? Geen probleem! Deze kun je altijd nasturen per e-mail. Vergeet niet te vermelden waarom je graag bij mij aan tafel komt te zitten én hoe je jouw koffie of thee drinkt.
Groet, Nick Boetzel – Recruiter bij D&B / 06- 11 264 882

Solliciteren: https://www.linkedin.com/jobs/view/1247716394/?refId=607edd66-6005-4bb9-b53a-59ba0352d373&trk=flagship3_search_srp_jobs