Doe mee met onze proef Coffee Cupping!

Laatste reactie 03/10/2019 14:21 door De Barista Club
· Markeren als ongelezen
De Barista Club - ADMIN 11 maanden geleden geplaatst
Coffee Cupping is het proeven van koffie, want net als bij wijn kun je namelijk ook heel veel verschillende smaken ontdekken in koffie. Cupping wordt in de koffiewereld vooral gebruikt om de kwaliteit van de koffiebonen te controleren en te verbeteren. Dit gebeurt op verschillende momenten in het proces bij de koffieboeren, de importeurs en de branders. Voor barista’s is het echter ook heel interessant om te cuppen, zo leer je namelijk meer over de smaken van koffie wat je weer kunt overbrengen op je klanten.   

We starten binnenkort met de eerste echte Coffee Cupping in De Barista Club! Je krijgt van ons drie samples van verschillende koffiebonen thuis gestuurd, waarmee je zelf een Coffee Cupping kunt doen. In de bijbehorende online training leggen we alles uit over de Coffee Cupping criteria, het benoemen van geuren en smaken en hoe je het beste kunt Cuppen. 

Het is een blinde Cupping, dus je weet van te voren niet welke koffiebonen je gaat proeven. De resultaten delen we allemaal hier in De Barista Club, waar we uiteindelijk ook zullen onthullen welke bonen je hebt gekregen. Op deze manier kun je je smaakpallet verder ontwikkelen en ontdek je de lekkerste koffiebonen van diverse branders in Nederland. 

🎁 Om te vieren dat Barista Vacatures is omgedoopt tot De Barista Club organiseren we nu alvast een proef Coffee Cupping en jij kunt hier aan mee doen! Ontvang een gratis koffiebonen proefzakje thuis en test hoever jouw smaakpallet is ontwikkeld. Meld je gauw aan, want we hebben maar een beperkt aantal zakjes weg te geven*!

UPDATE: aanmelden voor deze proef Coffee Cupping kan niet meer. Houd De Barista Club in de gaten voor de volgende Coffee Cupping.
De Barista Club - ADMIN 11 maanden geleden geplaatst
Doe jij mee 😃?! Say hi 👋
reactie op @debaristaclub:
Ziya eken Hi
I would like to join. Cheers.
1 maand geleden

Beantwoorden

Ziya eken Hi 👋.
1 maand geleden

Beantwoorden

De Barista Club - ADMIN Hi Ziya! That's great! Unfortunately, the 'proef' cupping was 10 months ago, but we're planning the next cupping in November! We'll keep you posted!
1 maand geleden

Beantwoorden


toon 2 overige reactie(s)
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 24 November 2018 om 14:37
Aantal lezers 13
Aantal reacties 5