GRATIS VACATURE PLAATSEN

Laatste reactie 24/03/2019 09:37 door De Barista Club
· Markeren als ongelezen
De Barista Club - ADMIN 8 maanden geleden geplaatst
Ben je opzoek naar een Barista? Vanaf nu kun je onbeperkt en gratis een vacature plaatsen hier in onze Vacature Krant. Het enige wat je hoeft te doen is een ACCOUNT AANMAKEN

Als je bent ingelogd ga je naar board De leukste Barista's en Vacatures, klik je op het tabblad Barista VACATURES en vervolgens op 'Start een topic'. Kies een mooie afbeelding, een pakkende titel en vul een duidelijke omschrijving van de vacature in (hoeveel uur, ervaring, locatie etc.). Hoe uitgebreider, hoe beter de vacature gevonden wordt in de zoekmachine van ons platform.

Als iemand direct onder de vacature reageert of als iemand je via het platform een privé bericht heeft gestuurd, krijg je daar automatisch een notificatie van in je email inbox.

Hebben jullie iemand gevonden? Dan kun je de topic bewerken en de titel veranderen in VERVULD en daarna kun je het topic sluiten. Zo ziet iedereen dat je niet meer kunt reageren op de vacature en krijg je dus ook geen onnodige reacties meer. 

Heb je vragen? Stuur dan even een mailtje naar vacatures@debaristaclub.nl.

Door een vacature te plaatsen ga je akkoord met onze Algemene Voorwaarden.
Christian Peper 3 maanden geleden geplaatst
deze instructie klopt niet meer, er is geen tabblad, wel "buttons" naar de groepen ;)
reactie op @christianpeper:
De Barista Club - ADMIN Hi @christianpeper​ bedankt voor je feedback! Op mijn computer zijn het een soort tabbladen, maar het kan zijn dat het via een ander apparaat of browser er net iets anders uit ziet.. Misschien zou je een printscreen kunnen sturen, dan gaan we kijken hoe we het beste de tekst kunnen aanpassen dat het voor iedereen duidelijk is :-)
3 maanden geleden

Beantwoorden

Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 02 November 2018 om 13:25
Aantal lezers 34
Aantal reacties 3