Heb je altijd al de droom gehad een sociale koffieonderneming te runnen? En lijkt het jou een geweldige uitdaging om in deze zaak mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt te begeleiden? 

Wij, Stichting Uget2gether, zijn een sociale organisatie die zich actief inzet in de Utrechtse woonwijken. In 2017 hebben wij samen met een aantal ondernemers en bewoners in Utrecht Lunetten een sociaal horecaconcept opgericht genaamd Lunet Werkcafé.

Het gaat om een sociaal horeca concept waarbij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt werkervaring, werkritme en zelfvertrouwen op kunnen doen zodat zij op den duur kunnen doorstromen naar betaalde werkplekken.

Op het moment zijn wij hard op zoek naar twee vaste krachten die ons team kunnen komen versterken en stevig in hun schoenen staan. Pre is dat je affiniteit hebt met sociaal werk en horecaervaring hebt én op de dagen dinsdag en/of donderdag en zaterdag beschikbaar bent. Minimaal 16 uur p.w.

Heb je interesse en sta je te springen om je steentje te kunnen bijdragen aan een mooi, sociaal initiatief? Stuur dan een bericht met meer over jezelf, je motivatie en je (horeca)ervaring naar info@uget2gether.nl. 

Wij kijken uit naar je reactie!

Namens Stichting Uget2Gether & team Lunet Werkcafé,
Sjoerd de Josselin de Jong