Boot Koffie wil iedereen gelukkig maken met de beste smaak van onze koffie. Wij zijn een familiebedrijf dat sinds 1973 bekend staat als de vernieuwer op koffiegebied in Nederland. Boot Koffie is de plek waar je de koffieboeren kunt ontmoeten die met hun naam op onze verpakkingen staan. Bij Boot Koffie kun jij in onze winkel verhalen horen over de boer en de plantage waar onze groene koffie wordt geplukt, zien hoe deze bonen gebrand worden in onze eigen branderij maar vooral kan proeven en beleven hoe onze koffie op verschillende manieren gezet kan worden.
 
Voor de uitbreiding van verkoopteam zijn wij op zoek naar een:
 
Verkoper (24-36 uur)
 
Wat ga jij doen:
- Boot koffie helpen uitgroeien tot de vanzelfsprekende leverancier van specialty koffie bij zaken die top koffie zoeken die op eerlijke wijze is geproduceerd en gekocht.
- Nieuwe potentiele wederverkopers (speciaalzaken) en Horecaklanten voor onze koffie identificeren in steden waar we nog niet aanwezig zijn (Midden Nederland)
- Bezoeken van deze potentiele klanten en de interesse peilen.
- Contracten afsluiten met geïnteresseerde potentiele klanten uit bovenstaande categorie.
- Contact houden met je nieuwe klanten en de relatie verder uitbouwen.
- Het verhaal van Boot koffie overbrengen zodat onze klanten dat ook kunnen uitdragen. 

Wie ben jij:
- Koffie liefhebber, met kennis van koffie en het bereiden ervan.
- Ervaring met zelfstandig verkopen van producten in een B2B omgeving. 
- Een goede zelfstarter. Je kunt goed opereren in een omgeving waar eigen initiatief het verschil maakt tussen succes en falen.
- Je haalt lol uit het behalen van doelen, maar bent niet primair gemotiveerd door de financiële beloning (sterke intrinsieke motivatie).
- Je hebt plezier in het bezoeken van en contact met klanten.
- Je bent communicatief vaardig, straalt rust uit; een plezierige persoon in de omgang.
- Je weet wat je wilt in het leven. Werken bij een onderneming met een missie is een logische en bewuste keuze. Enige levenservaring is daarbij essentieel. 

Wij bieden:
- Een unieke baan in een uniek bedrijf: een echte onderneming met een sociaal hart.
- Een goede werksfeer met een team van gepassioneerde collega’s.
- Een baan met veel eigen verantwoordelijkheid.
- Goede sparringpartners waar je van kunt leren.
- Je draagt bij aan onze missie om zoveel mogelijk mensen gelukkig te maken met onze koffie, terwijl we tegelijk bijdragen aan een fatsoenlijk inkomen voor de boeren die onze koffie produceren.
- Een contract voor bepaalde tijd en uitzicht op een vast dienstverband. 

Heb jij vragen of wil jij meer informatie over de functie, neem dan contact op met Darja Koster, Hoofd Verkoop via darja@bootkoffie.nl, of 06-5536 0397