☕️ + 💛 = DE BARISTA CLUB

Wat een geluk dat wij met deze leuke barista’s mogen samenwerken. Vol enthousiasme nemen zij je mee op reis in de wereld van specialty coffee en delen ze al hun koffiekennis met jou. 

KOFFIE VERBINDT

Barista Fer

Farid leerde de fijne kneepjes van het koffievak tijdens zijn reis naar Nieuw-Zeeland! Waar de meeste jonge backpackers zo veel mogelijk willen zien tijdens zo’n reis, heeft hij geprobeerd zo veel mogelijk te leren.

Zo heb ik trainingen van koffie-grootheid Frank Hsu gehad en ontwikkelde ik mij razendsnel tot een zelfstandig werkend bedrijfsleider in een particuliere koffiezaak. In deze periode heb ik de kunst van afstellen van machines voor optimale smaakbeleving, cupping en latte art eigen gemaakt. Daarnaast heb ik natuurlijk inmiddels ook alle benodigde certificaten om mijzelf een gecertificeerd barista te noemen.

KOM OOK BIJ DE BARISTA CLUB

Heb jij ook een grote liefde voor koffie? Neem dan contact met ons op want we zijn altijd opzoek naar leuke samenwerkingen!

koffie is mijn passie

Barista Miss Latte

Vanaf het moment dat koffie op Regina’s pad kwam heeft ze het vastgepakt en niet meer losgelaten. Inmiddels heeft ze al heel wat (SCA) certificaten op zak en weet ze alles over koffie, van de boon tot alle zetmethodes.

De gastbeleving, daar gaat het om. Koffie met een grote glimlach! Altijd ga ik voor de lekkerste koffie en de mooiste cappuccino’s! Koffie branden is een ambacht en op de juiste manier gezet, is koffie een moment van genieten, een goed gesprek,  verwennerij, een rustmoment of geeft het je juist energie! Ik geloof er in dat je met veel liefde en persoonlijke aandacht van je koffiemoment, een geluksmomentje kunt maken! En wat is er nu mooier dan deze beleving te mogen delen!