Het lijkt ons super tof om het jaar 2019 af te sluiten door met zo veel mogelijk Barista Club leden samen op koffie ontdekkingsreis te gaan; de grote online Christmas Coffee Cupping! Daarom hebben we een heel speciale december actie gemaakt, die je echt niet wilt missen!

HOE WERKT HET?
Je krijgt van ons een Coffee Cupping pakket met 3 zakjes verschillende soorten koffiebonen thuis gestuurd. Iedereen krijgt dezelfde koffiebonen en je bevindingen kun je met elkaar delen hier op het platform. Het is een blinde Cupping, dus je weet van te voren niet welke bonen je gaat proeven, dat is het leuke! Na afloop onthullen we natuurlijk hier in De Barista Club welke bonen je hebt gekregen en kun je zelfs ook de koffiebrander persoonlijk vragen stellen. Meld je aan en ontwikkel je koffie smaakpallet!

COFFEE CUPPING... WAT 😳?
Heb je nog nooit mee gedaan met een Coffee Cupping? Geen probleem! In de bijbehorende Coffee Cupping manual leggen we alles uit over de Coffee Cupping criteria, het benoemen van geuren en smaken en hoe je het beste kunt Cuppen. We begeleiden we je stap voor stap door de cupping. Samen bekijken we de bonen, ruiken we aan de droge en natte koffie en gaan we uiteindelijk proeven. 

WANNEER?
Zodra we de vers gebrande bonen van de koffiebrander hebben gekregen, proberen we ze zo snel mogelijk te verpakken zodat ze rond 17-dec op de post kunnen. We geven iedereen genoeg tijd om te Cuppen en zijn resultaten te delen voordat we bekend gaan maken welke koffiebonen er precies in het Cupping pakket zaten.

UPDATE: aanmelding voor de Christmas Coffee Cupping is gesloten.