IN 5 DAGEN PROFESSIONEEL HORECA BARISTA

Verhoog je koffieomzet met barista kwaliteit koffie!

SUPER SNEL

Bespaar tijd door medewerkers online en on-the-job te trainen.

TOP KWALITEIT

Train je team tot professioneel horeca barista en verbeter de koffiekwaliteit.

VOL PASSIE

Creëer meer passie binnen je team door specialisatie en ontwikkeling.

Serveer kwaliteitskoffie

Barista Coach Sabine

Nadat ik zelf mijn SCA barista diploma heb gehaald heb ik jaren met veel plezier in de horeca gewerkt, als barista uitzendkracht en later ook als barista trainer. Zo kwam ik erachter hoe lastig het is voor horeca bedrijven om de koffiekwaliteit hoog te houden als er steeds nieuwe medewerkers in je bar staan. Het kost veel tijd, gedoe en geld om iedere keer weer nieuwe medewerkers te moeten inwerken. Daarom hebben we speciaal voor de horeca een efficiënte online barista training ontwikkeld, zodat straks elke medewerker uit jouw team altijd het allerbeste haalt uit die prachtige espressomachine.

Omdat kwaliteit natuurlijk super belangrijk is in de horeca, ben ik als barista trainer ook opzoek gegaan naar een manier om de koffiekwaliteit in onze bar onder controle te kunnen houden. Ik bleef mijn team na de training online begeleiden via een WhatsApp groep, wat een heel effectieve manier bleek te zijn om de koffiekwaliteit on-the-job te bewaken. Door specifieke controle-opdrachten kan ik namelijk meteen zien wat er wel en niet goed gaat en direct persoonlijke tips&tricks geven waar het hele team van kan leren. De kwaliteit van de koffie’s in onze bar werd hierdoor zo veel consistenter waardoor we onze gasten vaker zagen terugkomen omdat de koffie bij ons altijd lekker is. Daar doen we het voor toch 🙂

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

Interessant en duidelijk uitgelegd.

JasperCannibale Royale

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

Vond het een leuke cursus!

SamantaVan der Valk Hotels & Restaurants

Barista sneltraining

E-learning met praktijk opdrachten

In 5 dagen tijd behandelen we met behulp van praktische video’s, foto’s en infographics de complete basis van het horeca barista vak. De theorie is vergelijkbaar met de SCA (Specialty Coffee Association) Barista Skills Foundation training (t.w.v. €380,- p.p.), echter is onze training speciaal gericht op de HORECA. We leggen de nadruk op het snel en consistent bereiden van een goede espresso en mooi micro melkschuim op een efficiënte en hygiënische manier. Onze Horeca Barista e-learning is praktijk gericht, duurt niet te lang en kun je doen wanneer het jou het beste uitkomt! 
Het barista vak leer je natuurlijk pas echt door het te doen, daarom geven we elke dag bij de e-learning module ook een praktijk opdracht. Hierop krijg je persoonlijke feedback en tips&tricks om je horeca barista skills te verbeteren. 
Phone e-learning

DAG 1 – KOFFIEBONEN

Waar groeien koffiebonen, welke soorten bestaan er en wat beïnvloedt de smaak?

DAG 2 – ESPRESSO

Hoe stel je de koffiemolen af, hoe maak je een perfecte espresso en hoe kun je dit controleren?

DAG 3 – MICROSCHUIM

Welke soorten melk zijn er, hoe maak je mooi microschuim en hoe schenk je een cappuccino?

DAG 4 – KOFFIEMENU

Wat zijn de meest voorkomende koffiedrankjes en hoe maak je deze nu eigenlijk precies?

DAG 5 – WORKFLOW

Hoe kun je zo efficiënt mogelijk een bestelling afhandelen en hoe houd je de werkplek schoon?

BESPAAR KOSTEN

Omdat wij online trainen en coachen blijven de kosten laag.

CONSISTENTE KOFFIE

Een consistente kwaliteit zorgt ook voor terugkerende gasten.

SNEL PRODUCTIEF

Train online in je eigen bar zo zijn medewerkers sneller productief.

Meld je aan voor de sneltraining

Met onze sneltraining word je in 5 dagen opgeleid tot professioneel Horeca Barista. De eerst volgende sneltraining start op maandag 4-oktober. Meld je aan verbeter direct de koffiekwaliteit in jouw zaak!

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

🎁 BONUS MODULE ☕️

Zijn alle horeca barista basis skills onder de knie, dan word je helemaal een pro met de bonus module. Hierin leer je maar liefst drie verschillende latte art figuurtjes schenken en je leert hoe je jullie koffiemenu kunt uitbreiden met populaire ‘slow’ filterkoffie zetmethoden.

Horeca Barista e-learning

Horeca Barista SNELTRAINING

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

Z

Serveer in 5 dagen barista kwaliteit koffie

Z

Persoonlijk feedback op praktijkopdrachten

Z

Bonus module Latte Art figuurtjes schenken

Wat heb ik nodig?

Om de theorie goed om te zetten in de praktijk moet je lekker veel kunnen oefenen. Het is daarom fijn als je elke dag gebruik kunt maken van jullie espressomachine en koffiemolen. Ben je een dag niet in de gelegenheid om de de praktijkopdracht uit te voeren, dan kun je deze ook altijd nog op een later moment versturen. Je hebt namelijk een maand lang toegang de E-learning. Voor de praktijkopdrachten, het versturen van foto’s en video’s, maken we gebruik van WhatsApp.

Waarom is barista training zo belangrijk?

Een goed kopje koffie bestaat voor het grootste deel uit de handelingen en kunde van de barista die hem maakt. Dus je kunt nog zo’n mooie espressomachine, een nog betere koffiemolen en de beste koffiebonen hebben… Zonder een professioneel getraind horeca barista krijg je hiermee alleen nog geen kwaliteitskoffie.

Koffie omzet verhogen? Hoe dan?

Een professioneel getraind horeca barista verkoopt met z’n passie en kwaliteiten zo een tweede kopje koffie, dus als je hele team is getraind verdubbel je zo ook jullie totale koffie omzet. Daarbij ligt de marge op een kopje koffie rond de 85% dat maakt een barista training voor je team een hele slimme investering.

Hoeveel tijd kost de training?

De sneltraining is verdeeld over 5 dagen. Per dag duurt de e-learning bij de meesten niet langer dan 15 minuten. Daarnaast geven we elke dag een opdracht, gemiddeld ben je hier 30-60 minuten mee bezig, afhankelijk van hoeveel je wilt oefenen.

Tot wanneer kan ik mij aanmelden?

De eerst volgende sneltraining start 04-10-2021 en je kunt je nog tot 03-oktober aanmelden.

Waarom is consistente koffie belangrijk?

Een consistente koffiekwaliteit zorgt ervoor dat gasten terugkomen omdat de koffie bij jullie altijd zo lekker is. Het is daarom ook belangrijk dat het hele team op dezelfde constante manier jullie koffiemenu bereidt om zo aan de verwachtingen van je gasten te kunnen voldoen.

NIET GOED? GELD TERUG!

We gaan alleen voor 100% koffiekwaliteit! Toch niet tevreden? Dan krijg je binnen 14 dagen na je bestelling gewoon je geld terug. Je hoeft alleen maar even te mailen.