ONLINE BARISTA TRAINING

Wat onze barista training zo uniek maakt is dat wij je naast de e-learning ook online coachen om de theorie goed om te zetten in de praktijk. Ontdek zelf het succes van de online Barista Coach!

Horeca Barista Training

Hebben jullie veel wisselende (flex)medewerkers en gaat dit ten koste van de koffiekwaliteit? Train nieuwe medewerkers snel en gemakkelijk online tot professioneel Horeca Barista. 

Zelfs nadat ik uitvoerig het internet had afgespeurd en een theorieboek had aangeschaft over het zetten van espresso, lukte het me nog niet om met mijn net aangekochte halfautomaat de perfecte espresso te zetten. Via via kwam ik uit bij Sabine en dat bleek een schot in de roos. Tijdens de lockdown periode hebben de tutorials en opdrachten me naar de perfecte espresso geholpen. Door het persoonlijke contact hield ik motivatie en Sabine gaf me steeds het vertrouwen dat het ging lukken, ook als ik het even niet meer zag zitten. Ik zou een online cursus met persoonlijke begeleiding van Sabine dan ook aan iedere koffieliefhebber kunnen aanraden!

Niels van Doormalen

Thuis Barista Training

Een mooie espressomachine aangeschaft, maar het lukt je nog niet om hier altijd een goede espresso uit te krijgen? De Barista Coach helpt jou online om de lekkerste koffie’s te bereiden.