NEEM CONTACT OP

Heb je vragen over onze online barista trainingen of wil je weten hoe de online barista coach jou zou kunnen helpen? Stuur dan gerust even een mailtje, dan helpen we je graag verder.

DE BARISTA COACH

Altijd lekkere koffie

Net als bij wijn kun je in koffie ook heel veel verschillende smaken ontdekken. Die smaken  worden onder andere beïnvloed door de herkomst van de koffiebonen, maar ook door de koffiebrander en uiteindelijk geeft de barista de finishing touch aan de koffie. Om iedereen te kunnen laten genieten van deze mooie smaken hebben we een online barista training ontwikkeld die jou helpt om het allerbeste uit je espressomachine te halen.

Elk weekend genoot ik in mijn favoriete koffiebar van een lekkere cappuccino, maar op een gegeven moment wilde ik dat thuis ook, elke dag. Dus verruilde ik mijn pad koffiemachine in voor een echte espressomachine. Mijn liefde voor goede koffie groeide en ik besloot om mij professioneel te trainen tot barista. Met mijn SCA Barista diploma op zak heb ik jaren met veel plezier in de horeca gewerkt, als barista uitzendkracht en later ook als barista trainer. Koffiezetten is iedere keer weer een klein feestje en dat wil ik jou ook laten ervaren!

DE BARISTA CLUB

Bedrijfsgegevens

KvK: 66602726
BTW: NL002101431B60